27-08-11

Veteranen Eendracht Aalter - Houtland 40+ 1-0

We zijn vertrokken.

Seizoen 2011 – 2012 begon zoals gewoonlijk met het toernooi in Oedelem. Geen zomerse sfeer, een vroege herfstwind, en een aantal nieuwe gezichten. We mochten Jonathan en Ramazan verwelkomen in de groep.

De eerste helft was duidelijk even wennen. Wat balgevoel krijgen, spieren ontdekken die al een tijdje niet meer gefunctioneerd hadden en beseffen dat het geen rustige avondwandeling zou worden.

We begonnen moeizaam, maar zorgden toch 2 keer voor doelgevaar. Hugo kopt een voorzet vanop links naast en een afstandsschot van Xavier waaide de donkere avond in. Een goed combinerende thuisploeg zorgde voor het storende werk vooraan, en dat resulteerde in een doelpunt, binnengetrapt via de paal in de korte hoek.

De tweede helft vervingen we Mario voor Jonathan, en Hugo stond zijn plaats af aan Ramazan. Met de snelle vleugels, 2 gemotiveerde spitsen en Koen die Laurens kwam vervangen en een blok in de verdediging vormde, werden al snel betere combinaties gevormd, een ploeg die ervoor ging. Marc ving op het middenveld heel wat op en Bernard keepte een dijk van een wedstrijd, kwam getimed uit en vormde echt de sleutel op de deur. Bleek ook nog maar eens in de strafschoppenreeks, hij hield 2 van de vijf schoten uit zijn doel.

Een aantal kansen werden gecreëerd, maar resulteerden net niet in dat bevrijdende en welverdiend doelpunt. Rambo kon in de slotfase net niet afwerken, en Nico tikte de bal terug naar Jonathan in plaats van zelf voor het schot te kiezen.

In de strafschoppenreeks scoorden we vijf keer, veel zelfvertrouwen, en een goede sfeer tot gevolg.

Het seizoen is veelbelovend gestart, op dit elan wil iedereen graag verder.

Ploeg: Bernard, Laurens (Koen), Hans, Kurt, Gil, Mario (Jonathan), Marc, Xavier, Nico, Yilmaz, Hugo (Ramazan) .

Strafschoppen: Nico, Jonathan, Gil, Kurt, Yilmaz

Volgende week spelen om 19u30, om 19u aanwezig in Oedelem. We vertrekken om 18u30 aan het zwembad.

 

 

 

 

17:34 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.