11-09-11

Ursel - Houtland 40+ 6-1 (pen. 3-5)

3ekeer goede keer… dachten we.

Een match om snel te vergeten. Goed, sterk waren ze, voetballend beter, sneller en een degelijke organisatie.

Het eerste kwartier voetbalden we nog mee, alhoewel de combinaties die vorige week lukten er vandaag helemaal niet uitkwamen. Een 1-0 voorsprong was al snel een feit, Bernard werd verrast, op een onaangename manier.

Een doorbraak bij de thuisploeg voerde hen tot net buiten de rechthoek, waar Kurt een fout beging om verder kwaad te voorkomen. Vrije trap, op de hoek van de zestien, en met een mooie krul werd onze onfortuinlijke doelman geklopt.(2-0)

3e doelpunt viel in de 2e helft, waar het toch gezegd en geschreven moet, Laurens in een hoofdrol. Voor de match wist hij me te vertellen dat hij vandaag zou scoren en man van de match zou worden. And so he did.. In een wild geharrewar voor de goal kwam de bal in zijn voeten terecht, en hij werkte droogjes af… J Verkeerde kant Laurens! Ocharme…

Arne wilde Laurens overtreffen. Hij snoepte de bal af en ging op snelheid het halve veld over en trapte heerlijk in de hoek binnen. Juiste kant Arne! 3-1.

Even euforie en geloof in een heldhaftige terugkeer. Maar een tegenaanval bracht onze organisatie in de war en 4-1 was genoeg om te beseffen dat het niet voor vandaag zou zijn. De moed zakte in de schoenen.

Dat bleek, want bij de volgende aanval kwam Bernard net te laat (teveel moed in de schoenen) bij het uitkomen en werd de bal fijntjes in het doel gelobd.

Over en uit, 6-1 slikten we ook braafjes op het einde, weinig goeds. Offday, minder inzet, minder creativiteit, teveel het voetbal centraal geconc entreerd… Dus alle reden om volgende week de eerste match van het seizoen thuis voor de supporters in een voetbalfeest om te toveren!

Positieve noot: aan zelfvertrouwen bij de penalty’s geen gebrek. 15 penalty’s in het toernooi te nemen, en wij scoren 100%!!! Zigezagezigezage Hey! Hey! Hey!

Volgende week thuis, om 20u30 spelen we de eerste thuismatch van het prille seizoen tegen Bellem!

Ploeg: Bernard, Laurens, Kurt, Marc(Koen), Mario (Gil), Arne, Xavier, Aziz, Nico, Yilmaz (Stefaan),  Ramazan

Penalty’s: Nico, Arne, Kurt, Gil, Yilmaz (N.C.)

01:36 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.