18-09-11

Houtland 40+ - Bellem 2-3

    Eerste thuismatch, massale opkomst, supporters going wild to see their Galacticos again!                   

De aardappelen werden gerooid en het plein lag klaar om bespeeld te worden. Dat niet alle aardappelen uit moeder aarde gehaald werden bleek snel. Een schot belandde op één of andere knol, maakte een heerlijke boog en ging onder de deklat binnen. Yilmaz had hier geen verhaal.

Op het kwartier probeerde Stefaan de knollen aan de overkant uit de grond te stampen, en dat lukte nog ook. Een schot vanop een slordige 25 meter deed de netten trillen. 1-1. Lovely!

Boeiende wedstrijd, veel passie, maar een tegengoal moesten we toch slikken. Een gekruist schot vond de goede kant van de paal en ging binnen.(1-2)

Rambo in actie, herinner je de legendarische films, zorgt steeds voor vuurwerk. En was ook zo, actie op rechts, prima voorzet tot bij Aziz, die knalt, binnen zo dachten we. Bleek echter dat de bal het zijnet gevonden had en we te vroeg aan het juichen gingen. Even later Stefaan die een mooie avondwandeling door de verdediging maakte maar zwak op de keeper besloot.

Na 4 minuten in de tweede helft staan we een overhoeks binnengetrapt doelpunt toe, kwestie van de spanning nog wat op te drijven.(1-3) Maar dan vergeet je Arne. Net als vorige week schiet hij als een pijl het halve veld over en met een vrijdags boogballetje zetten we de achtervolging in.(2-3) Ook Laurens liet zich opmerken en dacht aan zijn gloriemoment van vorige week. Herhalen dan maar. Een snoeihard, knap getrapt schot. Maar weer de verkeerde kant! Yilmaz had zijn list echter door. Gelukkig! J

Aziz viel even later gekwetst uit en Thomas mocht inspringen. Schot vanop links ging net niet binnen. Vele kansen, goed voetbal, volgende week trekken we aan het langste eind.

Minpunt: Rambo revancheerde zich op een al te irritante verdediger en kreeg voor het elleboogje een donkerrode kaart. Maar sportief is hij wel, en gaat zich na de match uitgebreid excuseren. Prima jongen!

Ook nog een pluim op de hoed van referee Guido V.P. (alias leve cercle) voor uitstekende leiding..

So baby’s, volgende week 23/9/11 om 20u kansen afmaken op Daverlo tegen de 7 Torretjes, Dries 2, Assebroek, 19u aan het zwembad (geen zwemkledij voorzien).

 

Ploeg: Yilmaz, Laurens, Kurt, Marc, Gil, Mario, Danny (Koen), Arne, Aziz (Thomas), Rambo, Stefaan.(NC)

17:42 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.