24-09-11

7 Torretjes - Houtland 40+ 5-1

 

 

Uitkijkend naar een match waar we deze keer de kansen wel konden afmaken, reden we naar Assebroek om de Zeven Torretjes te bestrijden. Vreemde naam voor een ploeg met 11 spelers.

Na het omkleden in de barakken en een goeie opwarming schoten we uit de startblokken. Na een intelligente assist van Arne, kon Yilmaz heerlijk afwerken in de rechterhoek. De appel smaakte zoet bij de eerste hap, maar werd al snel zuur bij de tweede. Niet veel later stond de gelijkmaker op het bord. Een grote, kopbalkrachtige spits bij de tegenstander zorgde voor constante onrust achteraan.

Ook de twee-één kwam als een tyfoon voorbijgevlogen en zorgde voor een koude douche.

In de eerste helft weinig creativiteit, geen samenhang, kortom weinig voetbal van onze kant uit. Ook de commentaren kwamen vlotjes los en zorgden voor een pittige match met kleinere incidenten.

3-1, de rust in.

In de tweede helft hadden we inderdaad rust gevonden, werd er meer vooruit gedacht, harder gewerkt en gingen de combinaties wat vlotter. Dat resulteerde in een aantal kleinere kansjes, maar geen doelpunten. De beste kans was voor Marc, maar deze strandde op de paal. Goed gewerkt!

Twee penalty’s later stonden we 5-1 achter. Arne viel nog uit met een blessure, en ook de tegenpartij kreeg last van blessureleed.

Volgende week thuis om 20u30 tegen Savio Brugge

Ploeg: Bernard, Laurens, Kurt, Gil, Marc, Xavier, Arne, Mario (Koen), Nico, Yilmaz (Hugo), Rambo. (N.C.)

 

21:21 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.