16-10-11

Houtland 40+ - Omnuim Brugge 2-4

 

Een erg internationaal getinte avond werd het, die vrijdagavond op het Rozeveld. Rozeveld en rooskleurig zijn echter woorden die in de ploeg niet gauw in de mond genomen worden. Een pintje lukt al beter.

Match begint gelijk opgaand, Yilmaz versiert de eerste kans, en vlamt de bal net naast. Niet veel later komt Daniël alleen voor de doelman, maar het lukt ook hem niet om de juiste kant van de paal te kiezen. Een tegenstander die in de beginfase op zoek was naar zijn vorm, vond die, en kwam op 0-1. Een uitbraak op links. Buitenspelgeurtje? Nee hoor, een serieuze beerput die je opentrekt had nog niets weg van de geur die hier bleef hangen. 2 meter buitenspel, en toch mogen doorgaan. 0-2. Keerpunt in de match, moeilijk om dat nog op te halen. Op rozen zoals dat heet.

Moet wel weer vermeld worden dat de Bijbelse figuur in de ploeg week na week groeit. Ook vrijdag was Laurens weer beresterk, attent, gefocust, op de bal en op de man. Eén reden, de kapper zag hem al een hele tijd geleden. Ook Samson liet in de Bijbel zijn haar groeien en werd steeds sterker. Laurens, 1 raad, laten groeien man! En je niet laten verleiden door een vrouw die je haar geknipt wil zien.

Tweede helft. Onze delegatie Turkse spelers was ondertussen te voet aangekomen. Door wegenwerken was de weg naar het Rozegeurveld niet bereikbaar via de normale weg. Imam Rik schakelde Rambo in, en ook Nico mocht zijn geluk beproeven. Die beiden joegen door op de keeper, die in paniek Arne aanspeelde, die op zijn beurt een geurloze goal kon binnentrappen vanaf de grote rechthoek. Goeie moed, en vleugels kreeg hij, en nog geen 2 minuten later een mooi afstandsschot die mooi in de rechter bovenhoek de netten nog eens deed trillen. 2-2 zowaar!!

Prima inzet en lekker partijtje voetbal was het gevolg. Daniël kwam beter tot zijn recht op het middenveld, werkte hard, was aanspeelbaar, en ging telkens bikkelen om de bal terug te veroveren. Ook Koen,Gil,Kurt,Mario, Marc en Xavier bleken onvermoeibaar.

Toch werd een counter met een mooie bal in de kruising voor de tegenstander beloond. We bleven vechten tot het eind en kregen jammer genoeg het deksel op de neus, en kort voor tijd kleurden de bordjes 2-4. Een erg verdacht ruikende einduitslag. Rozengeur en maneschijn. Bleek enkel dat laatste heel erg mooi te zijn die avond. Een gelige maan, met hier een daar een sluier er rond, wat ons direct aan een Turkse avond deed denken. Nu nog die temperatuur. Een Pool, 3 Turken, een Mexicaan, een Imam, en wat Vlamingen. That’s 40+! Zeg nu nog eens dat we oude, verstarde rakkers zijn… Met een goed gevoel sloten we de avond af.

Volgende week kwart na acht spelen in Aalter. (voor de GPSers Lindestraat 19, Aalter)19u45 daar aanwezig zijn. Vanaf het zwembad Torhout, vertrek om 19u15!

Ploeg: Bernard, Laurens(Nico), Kurt, Koen, Gil, Mario (Aziz), Arne, Marc (Rambo), Xavier, Daniël, Yilmaz .

Ref. Guido V.P.(N.C.)

 

 

 

 

22:42 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.