23-10-11

Aalter - Houtland 40+ 3-3

 

Friday night! En telkens weer dat uitzinnige gevoel om te gaan voetballen, om die eerste plaats in het klassement te verdedigen, te behouden, te koesteren.

Aalter moest voor de bijl! Vooraf gezien een utopie, achteraf betreurde gezichten omwille van een gelijkspel. Al in de eerste minuten van het spel werd vlot gevoetbald, pittig, met mooie combinaties. Om het spel spannend te laten verlopen loste Bernard een schot vanop links en werd de 1-0 binnengetrapt. Kwestie van hen wat voorsprong te geven.

Even later mocht Nico een vrije trap nemen van aan de middellijn. Die trapte de bal lekker over alles en iedereen, en als een duiveltje uit een doosje schoot Daniël netjes de goal aan flarden. 1-1.

Een wervelende eerste helft. Na een secure pas van Nico langs de grond werd Arne bediend, die zijn man uitkapte en dan nog eens de koele kikker uithing door afgemeten de bal met een listige krul langs de keeper binnen te draaien. 1-2. Ook Yilmaz nam deel aan het voetbalfestijn en kon na een individuele beauty de goalie verschalken. 1-3. Niet op het Rozenveld, maar wel op rozen. Zo voelde het aan.

Tweede helft. Mario was al eerder verdwenen, en ook Laurens (man in vorm) wilde zich als eerste gaan douchen tijdens de pauze. Zelfs zijn acties naast het veld zijn opmerkelijk. Hans kwam in en speelde een verbeten helft voor de 3 punten. Nadat Laurens zich al mocht gaan douchen werd Xavier jaloers en volgde met een ‘liesblessure’. Mario back in the game.

Middenveld werd overgenomen door Aalter en het voetballend vermogen viel sterk terug. We moesten halverwege de 2-3 toestaan, en huppelden angstvallig naar het einde van de wedstrijd.

En wat er al een tijdje zat aan te komen gebeurde ook. Slotfase van de wedstrijd, diepe bal centraal, werd naar rechts doorgespeeld, en de man met de krullenbol trapte de gelijkmaker binnen. Wij glimlachten met z’n allen in de verdediging, want onze buitenspelval had weer gewerkt. Enig nadeel, enkel de scheids had dit niet gezien!!!!! Geen beerput, maar een massagraf die opengelegd wordt. Wat een stank! Eerlijk duurt het langst, maar de referee had daar duidelijk geen geduld voor.

Vraag van de week: Wie is onze volgende keeper?

NC

Ploeg: Bernard, Laurens (Hans), Kurt, Nico, Gil, Mario (Aziz), Xavier, Arne, Daniël, Yilmaz, Rambo.

Volgende week thuis, opgepast, wegenwerken. Spelen om 20h30 tegen Maria-Aalter, opwarming 20u. Vertrek van aan het zwembad: 19u55.

22:40 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.