30-10-11

Houtland 40+ - Maria - Aalter 6-5

 

Sinterklaas is duidelijk al in het land. We mochten op onze voetbalavond ontvangen en uitdelen, de ene goal al mooier dan de andere, er zaten echte beauty’s tussen. Friday night fever heet dat!

Zoals ons Orakel, Bijbels figuur en sterkhouder voorspelde voor de match, zouden we de match winnen. Hij liep pinnig, voetbalde pittig, een verbeten blik in het gezicht, een leider stond op. Halleluja!

En zo geschiedde… 10 minuten in de eerste helft (je begint nooit met de tweede) mocht Yilmaz het kanon bedienen en knalde los door de verdediging via de paal binnen. Geen 5 minuten later dook Nico voor de keeper op, maar hij weigerde de keeper te verleiden tot het tonen van zijn achterste. Vrije trap voor de tegenpartij, magistraal in de winkelhaak gekruld. Bernie, no hard feelings… Maar de gouden rechterflank liet zich niet afschrikken, dweilde de flank volledig schoon, een haarscherpe voorzet, en een goed gevolgde Rambo mocht in de draai de premie opstrijken.

23e minuut, Xavier moest dringend iets doen aan de opgebouwde achterstand qua doelpunten op zoonlief, en hij duwde een voorzet binnen, voor de neus van Arne. Diezelfde Xavier speelde het spel met Laurens het Orakel slim deze keer, en veinsde onmiddellijk na het doelpunt opnieuw een liesblessure. Hij mocht dan ook als eerste douchen. Optie! Ik ben ervan overtuigd dat als we allemaal samen een aantal nieuwe heupen, knieën en ruggegraten bestellen, we een fikse korting kunnen genieten. Iedereen in het nieuw voor het eindejaar!

Verdediging van onze vijand deed het erg goed, gaf de bal knullig aan Rambo die de 4-1 kon laten optekenen. Yilmaz, op zijn tenen getrapt, geeft de bal niet meer af, weigert elke pas, loopt het ganse veld over en werkt dan stevig af. 5-1. Dit kan niet meer stuk denk je dan. Maar zoals de Bijbel, is ook onze veteranenploeg een kluifje waar je niet genoeg van krijgt. En net zoals de Koran, die je van achter naar voor leest, werden wij op dezelfde manier aangepakt.

Tweede helft. Xavier fluitend aan het douchen, Aziz met krampen aan de kant, Arne met 1 fitte achillespees terug het veld op. Marc en Koen komen vervangen. En net zoals vorige week verdween ons overwicht op het middenveld, waardoor een eerste schot tegen de lat, daarna de rug van Bernard kuste en zo toch binnen hobbelde. 5-2. Laurens, iets te gretig de binnen de zestien op het malse gras. Penalty, 5-3.Even later verre inworp en 5-4. Koud zweet.

Rambo echter geloofde in de zaak, ging bikkelen om de bal vooraan, speelde Nico in de voeten in de zestien, die met een korte versneling 2 verdedigers achter zich liet en de winkelhaak kon bekoren met een gepoederd schot.6-4 Maar ze bleven bijten, kregen een hoekschop en die werd erg mooi via de paal nog binnengetrapt. 6-5. Affluiten!!!!!!! Oef

What a game! Chelsea-Arsenal of Brugge-Genk(!!!) van dit weekend kan nooit zo spannend worden.

Ploeg: Bernard (ziekjes), Laurens,  Kurt(Koen), Hans, Mario, Nico, Xavier (Marc), Arne,  Aziz(Gil), Rambo, Yilmaz.

Arbiter Guido V.P.

Volgende week in Gistel om 20u30, revanche voor de 6-2 van vorig jaar! 19u30 aan het waterrattenreservaat. (voor de Gpse-ers Sportstraat 3 Gistel tegen 20u)

NC

 

18:56 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.