15-11-11

Houtland 40+-Omnium 0-4

 

Het Orale Mirakel heeft aan voorspelkracht verloren. Naar de kapper geweest? Al 2 weken op rij voorspelt hij een overwinning en telkens gaan we met de billen bloot. Niet zo een mooi zicht, zeker bij een seniorenploeg.
We waren net klaar met de opwarmingsronde en de gebruikelijke theekrans vooraf, of de bal werd netjes via een vrijschop over Kurt, onze nieuwe Casillas, in doel gekopt. Onze nieuwe Casillas heeft ervaring, (en blond haar) dat zie je. De bewegingen, het sluikse oog, de Keltische strijdkreet bij het onverschrokken uitkomen, en de krampen in de kuiten tijdens de match. Maar een aantal weken inlopen en we hebben er een prima collega bij op het veld .
In de 25e minuut een doorbraak, leuke 1-2 en mooi afgewerkt. Jammer dat wij niet aan de bal waren. 0-2.
2e helft, verdediging was nog niet goed wakker en 0-3.
Corner op het einde van de match, over de verkrampte kuiten heen, en met scherp binnengetrapt 0-4.
Een lelijke eindstand, I know! Maar… we speelden helemaal zo slecht niet. We creëerden een dozijn kansen, trapten het zijnet verschillende keren aan flarden, en konden op het middenveld een aantal mooie acties opzetten. Daniel was in vorm, slalomde zich verschillende keren mooi voorbij zijn bewaker, afwerking of beslissende pas bleef uit met een ‘Kurva’ (Pools voor hoer) als gevolg. Ook Bernard fladderde als vanouds als een dartele hinde met overgewicht over het veld. Een versterking en werkkracht op de linkerflank. Onze tank Koen kon achteraan een leidersrol opeisen en stuurde bij waar nodig.
En Gil the Terminator liet zich niet onopgemerkt. Ook een verrassing van formaat was de massale opkomst van de Cool-fans. Spreekkoren, aanmoedigingen, hoongelach, vielen ons te beurt. Wat onwennig omgaand met de plotse publieke aandacht voor ons spel speelden we een goede match, volgende week niet, maar de week daarop resulteert dat ongetwijfeld in een Orale overwinning. Is het niet, Laurens the Destroyer?

Volgende week betaald verlof, week daarna 25/11/11 thuis, 20u30 tegen Haverloo. Terug met onze habibis en jalajalas?

Ploeg: Kurt, Laurens(Thomas), Kurt (Koen), Gil, Nico, Bernard, Xavier, Arne, Mario, Daniël, Stefaan.

Guido V.P.

NC

00:14 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.