27-11-11

Houtland 40+ - Haverloo 1-2

 

Een stresserende avond werd het, daar op het Rozeveld. Vooral Samson leek last te hebben van naweeën, nadat hij de bij Sinterklaas op de schoot mocht en hij dus niet de aandacht kreeg die hij verdiende. Of de Sint ook zijn Zwarte Piet tevoorschijn toverde vraag je hem beter zelf.

Eigenlijk spelen we een schitterende match, voetballend vooruit, tegen een sterke tegenstander. Eerste helft krijgt onze Poolse aanwinst de bal in de voeten na slecht uitverdedigen, en hij kan een voorsprong verzilveren. Daniël, steeds aanspeelbaar, bal vragend, overzicht bewaren, en een aantal Poolse woorden leren we snel bij. Pools les 1.

Ook Koen liet zich niet onbetuigd, trapt een vrije trap heerlijk tegen de onderkant deklat en de bal botst, al dan niet aan de juiste kant van de kalklijn. We begrijpen natuurlijk dat bij een seniorenploeg katarakt en bijziende mensen gebrild moeten worden. En de jonge veulens op het veld waren aan het wegdromen. Geen probleem, bal wordt nog binnengetikt, maar het fluiten van de fout op de keeper volgde en zo werd de 2-0 afgekeurd.

Een vrije trap aan de andere kant, en een minder bijziende en begaafde kerel trapte over Kurt binnen. 1-1.

2e helft, ondertussen was Laurens uit luilekkerland aangekomen, vlucht gemist. Ook Nico had de middenberm op het derde vak tussen Nevele en Aalter een uur lang kunnen bestuderen in slow slow motion. Inbrengen die handel, want we wilden de punten thuis houden. Arne kwam nog dichtbij de 2-1, hij brak uit, snelde op de zestien meter af, werd onder de voet gelopen zoals onze Vlaamse dapperen tegen de Franse cavalerie in de 13e eeuw, en net zoals toen mocht de tegenstander ongestraft begaan. Een Vlaming wordt er nog steeds even vrolijk van als een Duitser op het Bierfest in München met een glas water.Na een beklijvende en sfeervolle periode in de tweede helft, waar de rivaal onze zijde van de defensie weinig had kunnen bewonderen, kregen we onverdiend een tegenaanval te verwerken(1-2), en sloeg de vlam in de pan. Frustratie, teleurstelling, gejammer. Logisch, we kregen niet de verdiende lolly na hard werk.

Oedelem, here we come! Ready to beat you’re…!

Ploeg: Kurt D., Kurt B., Koen, Mario, Gil (Laurens), Hans(Marc), Daniel, Xavier, Arne, Yilmaz (Nico), Bernard(Thomas).

Ref. Guido V.P.

Volgende vrijdag (02/12/2011 voor de bijzienden), om 20u in Oedelem city!(N.C.)

 

 

23:04 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.