03-12-11

Smash Oedelem - Houtland 40+ 0-1

 

We told you Oedelem, be ready because we are going to beat your… and we did!!

Een wervelende eerste helft, veel druk naar voor, een middenveld die niet achteruit leunde, maar druk zette, de flanken snel en wendbaar, en de spitsen getimed en aanspeelbaar. Al snel volgden de eerste kansen. Sublieme pass van Bernard op Nico, die net naast besluit. Inworp Yilmaz, doorkopbal Xavier, en Bernard kopt net naast de winkelhaak. Vlotte combinaties, goed storend werk, en een verdediging die geen vlieg doorliet. Aziz in topvorm, en Hans regelmatig vooraan te bespeuren.

Kurt kwam gedurende de hele match niet echt in problemen, en Koen vloekte maar 1 keer. Met een goed gevoel gaan we de rust in.

Een mopje tussendoor van ons Bijbels figuur: een man gaat bij een hoertje langs, en neemt haar ‘s morgens, ’s middags, ‘s namiddags en ’s avonds, diezelfde dag. Na de avondsessie zegt hij tegen haar: ‘je zal me een tijdje’ niet meer zien. ‘Ga je op reis?’ vraagt zij. ‘Neen, ik ga je van langs achter pakken’. We like your jokes!!! J

Tweede helft. Aziz aan de kant, Rambo op het middenveld, het Orakel mocht zijn magische bezweringen langs de kant van het veld verder beoefenen. Mario kwam in en gaf de flank en de verdediging glans. We plooiden iets meer terug, druk was minder, niet meer zo kort op de bal waardoor de tegenstander wat meer kon dreigen. Toch bleven de combinaties goed, creëerden we een 5-tal degelijke kansen, enkel misten we de overtuigingskracht om degelijk af te drukken. Koen, Gil, Laurens en Mario waren meer dan degelijk. We waren pas gestart, Yilmaz de slapende tegenpartij verrassend, speelt de bal naar een wegspurtende Bernard, die op zijn beurt een prima lobbal over de verdediging in de voeten speelt van een goed gevolgde Nico. Deze twijfelt niet, en knalt met veel overtuiging (bedankt Thomas!) de bal overhoeks binnen. Deugddoend na al het werk vooraf! The Cool brothers revelation! Hans trok Bernard nog terug uit de aanval en zette Rambo op zijn plaats. Goede zet, zeker in het slotkwartier!

Zo eindigt ook de wedstrijd. Dubbel en dik verdiend, een leuke tegenstander, een zeer correcte scheidsrechter, wat willen we nog meer.

Na de match mochten we blijven, en konden we genieten van gehaktballetjes in tomatensaus en puree, waarvoor dank! Het smaakte ons! Ook leerden Daniël en vader het één en ander over de Poolse cultuur. 1 iets onthouden we: als de fles vodka geopend is, dan wordt er gedronken tot ze leeg is, no matter what. Pools, les 2.

Henk droeg ook zijn steentje bij. Daar Imam Rik er niet kon zijn (de moskee moest opgefleurd worden voor de bruiloft van zijn Poolse dochter met een Turkse aanbidder) zou hij bijhouden wie gescoord had en wanneer… het brein en het geheugen van de ploeg! Zelfs een dementerende baby van 2 kon het niet beter. Thanx Henky boy!

Ploeg: Kurt, Koen, Laurens (Mario), Gil, Hans, Daniël, Nico, Xavier, Aziz (Rambo), Bernard, Yilmaz

Volgende week 20u30 thuis tegen Blankenberge, scherp de messen, we are ready!!

NC

15:01 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.