23-01-12

Savio Brugge - Houtland 40+ 6-3

             Jaar des heres vorige week, devils Friday deze week.

Een vliegende start, een uitgelaten, luchtig voetbalspel, daar konden we nog van dromen.

We mochten beginnen aan een moeilijke uitmatch, en dat hoefde niet lang te duren voor de tegenstander om ons te laten voelen dat frivole capriolen deze week minder hun kans zouden krijgen.

Al na 5 minuten een lelijk gevaarlijke lob over alles en iedereen, daaraan toevoegen een scheutje snelle spits en afwerken met een vleugje goal. Al 1-0 op ons bord, het bleek niet te smaken. Na 10 minuten 2-0, na 23minuten 3-0 met een ondertussen erg gekende beerputgeur van buitenspel. Naja, één meer of minder, als het dessert maar smaakt.

Ook in de 2e helft lieten we het ons smaken, en na 5 minuten (déja vue) kregen we alweer een heerlijke mise en place voorgeschoteld. Lekker hoor, niets die boven een 4-gangenmenu gaat. Glorierijk werden we in de analen beschreven en gepakt. Maar dan…

Snelle wissels, tactische inzichten, een Daum geschreeuw van aan de kant, woede-uitbarstingen en regenvlagen zweepten ons op, en resulteerde in een voorhistorische come-back!

Halfweg de 2e helft vleit Rambo zich neer in de zestien en knalt daarop met een degelijk en simpel getrapte knal de 5-1 voorbij mister no good.

Aziz mag 60 seconden later een hoekschop krullen en Xavier, onze Spaanse Diva, kan binnentikken. Hoop doet leven, en dood waren we nog niet. Dus leefden we…

Nog even de andere ploeg laten komen, het verschil met de achtervolgers niet te groot laten worden en 6-2 toestaan.

Nico wordt mooi vrijgespeeld, stond eens in de spits, kwam alleen voor keeper, trapt onbegrijpelijk op de doelman, maar Aartsengel Rambo was goed gevolgd, en mocht met een duivels schot afwerken. 6-3.

Meteen ook de eindstand, het was genoeg geweest.

Ploeg: Kurt D, Laurens(Nico),Stefaan, Kurt B, Mario(Gil), Rambo, Bernard, Xavier, Yilmaz(Aziz), Daniël, Marc. (N.C.)

 

 

 

 

 

 

 

 

00:12 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.