17-03-12

Essix St-Joris - Houtland 40+ 2-2

Vrijdag avond means: bad boys on the road!

Het was het avondje wel, met alle ingrediënten voor een heerlijke afsluiter van de werkweek.

We konden niet rekenen op een voltallige ploeg, maar met de middelen die we hadden bleek roeien geen probleem!

Een jong elftal keken we in de ogen, en meestal betekent dat doelpuntenfestijn en een mega overwinning. Voor de tegenstander alvast. Maar met veel inzet en een goede organisatie ging het spel goed op en neer, en werd het ook voor de toeschouwers een lust om naar te kijken. Zoals steeds moesten we de tegenstander laten zien dat ons onoverwinnelijk imago niet te kelderen viel.  We konden scoren via onze internationale en lichtjes Turks getinte armada  0-1, lobje Rambo. Maar daar liet de tegenstander het niet bij, want ook zij wisten dat na 40 jaar voetballen we soms een steekje lieten vallen. Prima schot tweede lijn en Bernard was niet breed genoeg om de volledige goal te vullen.

Bernard beleefde weer de tijd van zijn leven en probeerde, ik zeg wel, probeerde het doel te redden van meermalige vibraties door trillende netten. Iets waar menig vrouwelijk creatuur na haar 50e van droomt. En dat deed hij met glans, daar er een verdediging stond die met het mes tussen de tanden ingreep waar nodig. Onze Bijbelse verteller was weer top, en oude krijger Kurt B. liet zelfs de niets vermoedende (en toevallig voorbijzoemende) mug niet ongemoeid. Gil the Terminator liet zijn niets ontziende tackles los op het spitsenduo, die meermaals op die manier van de grond kwam.

In het middenveld hadden we Mark de Onverbiddelijke, die de aansluiting met de verdediging opzocht en zo menige aanval in de kiem kon smoren voor een eigenlijk gevaar dreigde. Een mooi samenspel met Aziz, die niets hoorde maar wel zag. Enkel de laatste pas ontbrak, waardoor sneller scoren bemoeilijkt werd.

En dan gebeurde het toch, verre uittrap Bernard en Akif op een diefje de 1-2. Weer op voorsprong. De man met de baard aan de zijlijn kirde van de pret!

Maar we werden verschalkt door een lelijke lob op het einde van de wedstrijd die ons deed afdruipen met een druiper van jewelste. 2-2.

 

Bernard, Kurt B, Gil, Laurens, Marc, Nico, Aziz, Rambo, Yilmaz, Daniel, Mario, en een goede invalbeurt van onze Turkse gelegenheidsspeler(Akif)…

 

 

18:34 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.