31-03-12

Houtland 40+ - OLVA 0-6

 

  Niet zoals Barcelona op zondag, maar als de enige echte 40+ speelden we onze wekelijkse wedstrijd op vrijdag. Thuis. Lang geleden trouwens, dat de supporters konden likkebaarden bij het frivole spel die we week na week demonstreren.

Een geoliede machine met menig missend tandwiel verscheen aan de aftrap, en voor ons, een tandwielcombinatie die ook nog de juiste olie bleek gevonden te hebben. Een piepjonge ploeg, mooi op elkaar ingespeeld, snel, en trefzeker.

Maar dat weet je nooit voor de wedstrijd begint. Alles kan. En dat bleek…

Al snel was er een 0-1, gevolgd door een 0-2, en een 0-3 door een gewiekste spits. Tweede helft zelfde scenario met evenveel goals, en een 0-6 eindstand.

Allemaal niet belangrijk, want wij spelen voor ons plezier, voor de kameraden en de pint achteraf. Een moment ook om eens niet bij moeder de vrouw hoeven te zijn. Een unieke belevenis voor elke man van middelbare leeftijd en een opkomende midlife crisis. Zo functioneren we al jaren, en het is de perfecte magie om huwelijken in stand te houden. Inschrijvingen voor volgend jaar zijn al volzet, dus voor diegenen die het huwelijk willen redden, nog een jaartje tanden bijten.

Het moet wel gezegd, één man die er bovenuit stak en hart en ziel uit zijn lijf liep, was onze beste Koran kenner. Na de Bijbel van binnen en van buiten te kennen spitste hij zich toe op de koran en ook dat volbracht hij met glans. Zijn speelstijl, zijn charisma, zijn zelfvertrouwen, het is een droom om deze man te zien spelen. Ons alom gelauwerde Laurens verrichtte ondanks de cijfers prima werk. Weinigen van zijn eerbiedwaardige leeftijd hebben nog de benen van een 16-jarige, het relativisme van een gepensioneerde Imam, en de koelheid van een onderkoelde Eskimo.

We waren niet goed genoeg zeggen sommigen. Zever!! We waren gewoon niet zo goed en zo jong als de tegenstander!

 

Onze fantastische ploeg bestond uit: Kurt D. (die overigens veel erger op een sluwe manier voorkwam), Laurens( Rambo), Hans,Nico(Bernard),Gil,Mario,Marc, Xavier, Daniel,  Yilmaz, Arne.

 

Volgende vrijdag 9/4/12 om 20u30 afspraak in Maria-Aalter, Sparhoekdreef 1. Be there, for another great time without your wives!!!

Vertrek aan het zwembad, om 19u30.

 

NC

21:17 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.