07-04-12

Maria-Aalter - Houtland 40+ 0-2

 

           Als rennen geen zin meer heeft...
Een nummer die Marco Borsato schreef en uitbracht op zijn laatste cd.

Onze tegenstander van vrijdagavond had het nummer duidelijk nog niet gehoord, anders hadden ze het al wel opgegeven na de eerste helft.

Maria-Aalter ging gewillig naar de slachtbank en met veel plezier rijgden we ze aan onze spies, om ze vervolgens helemaal op te eten na ze op de rooster gelegd te hebben.

Het was weer als vanouds, met een stevige verdediging, volgens de heilig verklaarde Al La Ur Ens die speelde als een opgejaagde buffel, een wervelend middenveld en een spitsvondige speerpunt die de kansen dan ook wist te verzilveren.

Een erg noemenswaardige acte de présence bleef niet onopgemerkt. Helemaal uitgedost en mentaal voorbereidt kwam onze sponsor aan de aftrap! Al Fi Lip liet meteen zien dat hij conditioneel nog steeds even sterk stond als op zijn laatste wedstrijd 17 jaar geleden. Hij liep de kantjes eraf, creëerde openingen, liep de gaten dicht en kwam zelfs heel erg dicht bij een doelpunt! Zo dicht zelfs dat de inschatting van de lengte van zijn schoen even in het honderd liep.  Een stiftertje, een binnenschuiver, een Zidanetje, een Messitje, veel teveel opties... Nico prima vrijgespeeld, bal mee in de loop, en net voor een gapende doelmond moest hij afwerken, maar verkoos ervoor om zijn frisse ploegmaat de eer te laten. Een bijna drie nul was net geen feit.

We stonden ondertussen 0-2 voor en imam Al Va Nbe Sienr Ik kon van dolle pret even de wilde haren onder de neus aaien. Een teken dat de schepper zag dat het goed was.

De Turkse Armada was er niet, buiten het kopstuk Yilm Az, en Polen was op reis, naar Polen. Dus weinig internationaal, maar toch liet el padrino Yilm Az zich opmerken door een aantal vlotte en intelligente passes. Hij scoorde, liet scoren(Thomas) en zweefde zichzelf de analen in.

Tweede helft bleef heerlijk over en weer gaan, maar we konden de stand vasthouden en zelfvoldaan de derde helft beginnen, die we ook vlot winnend konden afsluiten.

Ploeg: Kurt D.,Laurens, Stefaan, Hans, Mario, Nico, Thomas, Danny, Bernard, Yilmaz, Filip

NC

14:21 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.