28-08-12

Houtland 40+ - Veteranen Eendracht Aalter 1-7(penaltys 5-4)

 

De match van Bernard

 

Het startschot voor een seizoen vol wilde avonturen en heldhaftige acties is deze vrijdag gegeven! Aloude traditie wil dat de krijgers van de 40+ in vol ornaat aan de aftrap van het toernooi te Oedelem verschijnen. Bij deze…

 

Iedereen een paar maand ouder, haren groeien, en vallen uit, vul aan voor jezelf..

 

De eerste helft was alleszins een heerlijk weerzien met het ronde ding, dat geld doet vloeien, overal ter wereld, en harten sneller doet slaan. Balgevoel daarentegen was nog wat onzeker, en sommige passes, vloeiende combi’s van vorig seizoen, zaten er duidelijk niet meer ingepeperd. We namen het met een korreltje zout. Na een kwartier zoeken vond de tegenstander al te snel een verdedigend foutje om van te profiteren. Bernard (1) geklopt. 5 minuten later een strak schot uit de tweede lijn (de lijnen al ooit geteld?) en Bernard (2) weer met de billen bloot. Maar onverschrokken als we zijn, kreeg Arne een dieptepass vanop links, speelde in ware Verheyen stijl rond de doelman en bleef ijzig koel voor de open doelmond. 1-2. Bernard (3) kon een innige omhelzing met de paal niet vermijden. Die verdomde tegenstand dan weer, met de bal aan de haal, prima combinatie en 1-3, Bernard (4) met verstomming geslagen.

 

Tweede helft. Bernard (5) moed ingesproken door de trainer en collega spelers, en zijn momentum kwam eraan. Een heerlijke safe, een snelle uitbraak waardoor de tegenstander weer niet tot scoren kwam, een bijna assist door een krachtige uittrap….

 

Dat het daarna nog 1-7 werd is zelfs verwaarloosbaar.

 

 

 

Belangrijk om te vermelden, Bernard (6) had ook een beslissende rol in de penalty reeks. Door gekke bekken te trekken miste de tegenstander een strafschop. Ook de doelman kreeg een lichte hartaanval toen Bernard (7) de beslissende strafschop binnen pegelde!

 

Je vraagt je af waarom Bernard(8) de man van de match was? Voor degenen die niet kunnen tellen, heb het aantal keren dat zijn naam vernoemd werd erbij gezet. Bernard(9) is duidelijk man van de match, voor Arne!

 

 

 

Ploeg: Bernard (10), Mario, Stefaan, Kurt, Gil, Nico, Hans, Xavier, Daniël, Yilmaz, Arne. Reserves: Hugo, Koen, Laurens, Aziz

 

Volgende week, same time?, same place!

 

Oedelem, we spelen om 19u30 en vertrekken om18u30 aan het zwembad met de carpoolers.

 

 

 

 

 

00:07 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.