05-09-12

Olva - Houtland 40+ 7-3 (penaltys 5-4)

 

Puyol           

 

Het toernooi van de eeuw was aan zijn tweede speeldag toe. We kwamen uit tegen de Barça mensen, met Puyol op kop. Hij speelde terug mee, na een seizoen in de schaduw geleefd te hebben. Duidelijk, gebronzeerd kon je het niet noemen.

Al na 10 minuten werd hij nog bleker, Daniël ging achter een verloren bal aan en scoorde meteen 0-1, who’s the boss?!

Na 20 minuten moest Nico zijn plaats al laten (verrekking) aan onze youngster, Emmanuël die op de rechtsmidden debuteerde.

Wat onwennig in het begin, maar een bijter, een drijver, een vechter.

We hielden prima stand, en de tweede helft lieten we de tegenstander scoren na een uitbraak waar wij geen verhaal tegen hadden.

Ook Kenny debuteerde en dwong al snel een kans af, hij besloot op de doelman. Even later dan toch raak, vrijschop Turkse Armada in de persoon van Yilmaz, en Kenny kon zijn eerste goal van het seizoen laten optekenen(1-2).

55 minuten lang deden we het als nooit tevoren.  Lekker potje voetbal, goede verdedigende linies, aanvallen en kansen creëren, maar dan weer bergaf.

Buiten een fraaie goal van Yilmaz in de 58e minuut, gingen we voor de bijl met 7-3. Weer die aansluiting van de verdediging met het middenveld, te weinig volk achter de bal, waardoor balverlies al snel resulteerde in een aantal goaltjes. But we learn! Volgende week langer ons systeem behouden, en met vereende krachten voor de overwinning!

Penalty reeks verloren we nipt met 5-4, na wat scheidsrechterlijke dwalingen sloop de twijfel in de ploeg en misten net die concentratie om koelbloedig af te werken.

Ploeg: Kurt D., Kurt B, Stefaan, Laurens, Mario, Marc, Daniël, Nico, Danny, Yilmaz, Arne

Vervangers: Kenny, Emmanuël

Volgende week om 19u15 spelen in Oedelem en om 18u15 aan het zwembad vertrekken!

NC

 

20:45 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.