12-09-12

Ursel - Houtland 40+ 4-1(pen.5-3)

 

Spelersvrouwen

 

Toch telkens leuk als de dames eens komen kijken hoe hun geliefden het er vanaf brengen. Zo hadden we vrijdag de eer om de eega  van Emmanuël op bezoek te krijgen, en ze vereerde ons meteen met een fotoshoot. Gebeten door de fotografie stuifde ze voor de match het veld op om de camera over te nemen van Imam Rik en er zo voor te zorgen dat baard en mens mee op de foto konden.

Met een dame op de bank, die lonkend iedereen in het snuitje heeft, kan er altijd ietsje meer. We trakteerden haar meteen met een leuke actie vanuit het center. Kenny trapte afgemeten richting doel en Yilmaz vergat de rebound te potten. Joelende geluiden van op de tribune als gevolg.

Even later weer het blijde gekir van op de bank, jammer genoeg scoorde de tegenstander zijn eerste goaltje van de avond. We leerden haar meteen dat je niet bij gelijk welk doelpunt moet jubelen.

Geen minuut later bleef het stil, gelukkig, ze had het door. De tegenstander scoorde weer. We lieten het toe, enkel om te zien of ze het nu gesnapt had. En dat had ze, met wat Duck tape op de mond.

Net voor rust speelde Yilmaz prima in de loop van Nico, die gehinderd door de lage zon zijn controle miste en niet kon afwerken.

Tijdens de rust lieten we ons laven door de Vlaamse schone en wie zin had kon een korte en stevige massage genieten.

Haar teergeliefde warmde zich ondertussen onverwijld op, om de ploeg, en zijn duifje de overwinning te schenken. De rechterflank, de zijde van de tribune, toonde hij een mooie inzet en maakte indruk. Laurens beresterk verdedigend, elk jaar groeiend naar de top, het haar wat wilder, een rimpeltje hier en daar, maar het moet gezegd, in het bijzijn van vrouwelijk schoon gaat de baltoets iets vlotter, zijn de spurtjes vinniger, geen mug die nog doorkwam langs die kant. En evenwel gebeten door de mug kon Manu zijn mannetje staan, en hield de flankaanvaller in bedwang. Hij vindt zijn plaats wel daar op het middenveld, al een betere prestatie dan de week ervoor.

Ondertussen had Ursel al 0-3 gemaakt en konden wij 1-3 scoren. Dieptepas  Kenny, die zijn draai op het middenveld gevonden heeft, en Yilmaz die overhoeks binnenpoeiert!

Voor het eindsignaal volgde nog een teleurstellende 1-4, ook de penaltys gingen de mist in.

Daniël werd man van de match, onvermoeibaar, steeds weer vechtend, zowel in de verdediging als in de aanval, proficiat!!

Ploeg: Kurt D., Kurt B., Gil, Laurens, Marc, Kenny, Xavier, Mario, Daniël, Nico, Yilmaz. Reserve: Emmanuël

Nu vrijdag 14/9/12 voor eigen publiek, 20u30 spelen tegen Bellem !

NC

 

21:06 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

gekir, duck tape, duifje, ...!!! Ik weet alleszins wie er vanavond GEEN massage krijgt. Trouwens, als ge mij eens echt wil horen jubelen zult ge het toch wat anders moeten aanpakken opt veld!

Gepost door: Kimmy | 14-09-12

duifje, Duck tape, gekir... !!! Ik weet alleszins wie er vanavond GEEN massage krijgt in den time!! Trouwens, als ge mij echt eens wil horen juichen, zult ge toch wel wa meer u best moeten doen!

Gepost door: Kimberley | 14-09-12

De commentaren zijn gesloten.