25-09-12

Houtland 40+ - 7 Torretjes 2-1

 

In Rozeveld’s Fields

 

Oorlog, verderf, hongersnood, uitroeiing, het was vrijdag het gevoel waarmee de tegenstander 7 Torretjes het Rozeveld mocht verlaten omstreeks half elf.

Met getrokken messen, tot de tanden gewapend en met een killerinstinct, ingepompt door generaal Rik, startten we de wedstrijd. De leiderspositie afstaan mocht in geen geval!

Dus schieten met scherp, bommen droppen, en massaal ten aanval om de loopgraven aan de overkant in te nemen.

En dat deden we!

Al na tien minuten koos Daniël het hazenpad, richting vijand (dus niet echt het hazenpad), ging tussen drie kamikazes door op de linkerflank, en kon op een listige manier de bal centraal spelen, waar Nico controleerde en lekker binnentrapte, naast de paal, blitzkrieg geslaagd!

Even later, na incognito spionage, dropte Kenny de bal schitterend achter de verdediging en Nico kopte weer richting doel, maar de laatste der Mohikanen (doelman), kon de 2-0 verijdelen.

De vijand rook onraad, en nagelde ons meteen aan de schandpaal. Net als de Russen kwam het kanonnenvlees massaal opgerukt, brak door het center en scoorde mooi, Kurt onze laatste der Houtlanders  geklopt. Represailles volgden, en in de schermutseling kon Daniël de Verschrikkelijke de doodsteek toebrengen. 2-1

Generaal en manschappen sloegen op de vlucht en werden tijdens de tweede helft overrompeld.(red. lichtjes overdreven!) Ondanks een aantal guerrilla aanvallen konden we de veldslag winnen en werd de overwinningsroes op zaterdag omgezet in een kater.

Heerlijk toch!

Ploeg: Kurt D., Kurt B, Stefaan, Emmanuël, Gil, Kenny, Xavier, Mario, Daniel, Nico, Arne -reserven: Bernard, Laurens

Ref. Guido V.P.

Volgende vrijdag 28/9/12 om 20u30 spelen we thuis tegen Savio

NC

 

21:17 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.