19-09-12

Houtland 40+ - Bellem 0-2

Monnikenwerk

Met een knaller werd de competitie op gang geschoten! Thuispubliek, supporters, een echte warriors mentaliteit bij de spelers, een met drank gevulde kantine, en cheerleaders, kortom alle ingrediënten voor een prima kampioenenjaar!

De ploeg die vorige week startte werd meteen ook weer opgesteld om het volgende succesverhaal aan elkaar te breien. We hadden wel degelijk reserves genoeg op de bank om een nieuwe ploeg te vullen.

Arne terug na een bier-hijs-wedstrijd in een subtropisch land (met glans de eer hoog gehouden).

Danny met nieuwe energie terug van een hoogtestage.

Rambo terug na een missie in Vietnam.

Aziz helemaal de oude, een bedevaart voor slechthorenden had weinig effect.

Gil ‘the Terminator’ terug van het Yoga-eiland Mojito-untill-you-die.

Stefaan opnieuw op post na een bezinningsweekend met de ganse familie.

 

We konden de match sterk aanvatten en hielden de eerste 20 minuten de linies gesloten. Balrecuperatie erg sterk, met Marc ‘de stofzuiger’ in een glansrol. Een echte leeuw. Toen Willy Sommers er een liedje over schreef wist hij nog niet dat het momentum pas jaren later zou ingevuld worden door één van onze heldhaftige spelers.

Echter met een heerlijk gekruist schot a la Gillet bij de Rode Duivels kwamen we 0-1 achter.

Even later moest Goliath (Laurens,  fysische gelijkenissen) de snelle David (snelle spits van de tegenpartij) laten gaan, en scoorde deze 0-2.

 

Een deugddoende pauze bracht ons snel bij de tweede helft, waar de reserves gebruikt konden worden. Emmanuël kwam op de linksachter positie terecht, en het was meteen ook duidelijk dat de jongeman een supportersschare achter zich had. Hij verdriedubbelde op een week tijd de vrouwelijke supporters (zijn harem?) en bracht ook oud krijgers uit eigen kring mee, die meteen hart en ziel verloren aan deze ploeg. Onder luid gejoel hield de verdediging stand, en prikten we een aantal keer tegen. Rambo miste op aangeven Kenny de aansluitingstreffer, en Arne werd (terecht of niet) teruggefloten uit buitenspel.

 

Een deugddoende derde helft, die als vanouds langgerekt de avond en de nacht in ging, werd zeer geapprecieerd bij de brede kern. Zelfs het bier raakte op, Arne had duidelijk geoefend!

 

Spelers: Kurt D., Kurt B., Marc, Gil, Laurens, Mario, Kenny, Daniel, Xavier, Nico, Yilmaz.

Reserves: Stefaan, Arne, Emmanuel, Aziz, Rambo, Danny(NC)

 

Arbiter Guido VP

 

Volgende vrijdag 21/9/12 om 20u spelen in Brugge op Daverloo(Dries 2 Assebroek) tegen de 7 Torretjes. We  vertrekken aan het zwembad om 19u.

 

Mogeljiks moeten we thuis spelen. Hou de mailbox en de site in de gaten.(Rik)

 

00:30 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.