06-10-12

KWB Oedelem - Houtland 40+ 5-1

Een valse start

Vrijdagavond, sfeer in het stadion, de legioenen van de tegenpartij hadden zich uren voor de aftrap al voor de ingang geposteerd, om geen enkele seconde van de match te missen. Dat heb je wel, wij met de galactici, de sterren van deze aarde, de meest bejubelde ploeg in ons stelsel, worden overal met veel aandacht gevolgd, en weten menig voetbalhart te veroveren.

 

En dat bewezen we nog maar eens. Pas gestart, bal afgesnoept, en 1-0 voor de Oedelemse ploeg. Gesakker, hoofden naar beneden, en net toen de kopjes weer de lucht in gingen stond het al 2-0.

De 25e minuut begroette ons met een 3-0, met buitenspel geurtje. Stank eigenlijk. De lijnrechter en de vijfde scheids oordeelden foutief. Maar zelfs discussiëren met de 4e official bracht geen aarde aan de dijk. Op het half uur kregen we de 4-0 om de oren, de kopjes helemaal in het zand. Zelfs Laurens (dikwijls vergeleken met Vertongen bij Tottenham) kon de Wehrmacht van de tegenstand niet uit de lucht schieten.

Gelukkig voor rust dan toch een opsteker, hands, en penalty. Yilmaz zet met een Turkse atoombom de 0 om, in een 1!

 

Tweede helft, 4 wissels, Arne, Rambo, Gil en Thomas, en dat jonge bloed (behalve Rambo) liet onmiddellijk voetbal zien. Mooie combi’s, risicovolle rushes, maar wel voetbal! Nog eentje kregen we tegen, home sweet home, volgende week thuis, onze horden zullen er zijn, the revenge is coming!

 

Ploeg: Kurt D., Kurt B., Laurens, Emmanuël, Nico, Mario, Daniel, Xavier, Kenny, Bernard, Yilmaz. Reserves: Arne, Thomas, Rambo, Gil.

 

Volgende vrijdag thuis tegen Omnium om 20u30 spelen.

 

NC

12:45 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.