27-10-12

Houtland 40+ - Maria-Aalter 5-2

 

Na de spektakel match van vorig jaar(6-5)waren we erop gebrand weer de drie punten thuis te houden.

 Na 5 minuten was het bijna raak, een prachtig schot van Yilmaz kwam via de binnenkant van de paal terug. Uitstel is geen afstel en 5 minuten later stelde Yilmaz zijn kanon iets scherper en de 1-0 was een feit.

 Na 20 minuten omzeilde  de aalvlugge M-A spits de buitenspelval en onze keeper Kurt, maar met een super reflex(met de hand)kon onze reserve doelman Laurens de meubelen redden. Geel voor onze aspirant doelman en penalty. Die door onze gasten vakkundig naast het doel werd gedeponeerd.Oef.

 Na de rust kwam M A met een vrijschop dan toch op gelijke hoogte 1-1.

 Dan kwam de beslissende fase van de wedstrijd, botsing van Marc en M A speler in ons strafschopgebied, de M A spelers claimden een strafschop, maar het werd een vrijetrap  voor de onzen. Kenny zag een vrijstaande Yilmaz en kegelde de bal vooruit en Yilmaz koos het hazenpad en schoot de 2-1 tegen de netten. Nog meer tumult bij de bezoekers geen strafschop voor hen en Yilmaz scoren vanuit buitenspel(een kleine meter).

 Van dan af waren de bezoekers uitgeteld. Kenny kegelt op vrijschop nog de 3-1 op het bord en de aalvlugge Arne maakt er na spurtje nog 4-1 van.

 M A komt nog terug tot 4-2, maar na een rush van Bernard over links en een gemeten voorzet op Arne kwam de 5-2 eindstand op het bord.

 

Een verdiende overwinning en een pluim voor inzet en overgave.

 

Kurt D., Laurens, Kurt B., Marc, Gil, Mario(Stefaan), Thomas, Kenny, Bernard, Arne, Yilmaz

 

Leiding Guido V. P.

 

Volgende week 2/11/12 om 20u30 spelen we in Gistel, we vertrekken om 19u30 aan het zwembad.(RV)

 

 

 

15:59 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.