11-11-12

Houtland 40+-Essex 2-2

    Vraag van de week: hoe lang is de Chinese muur? Discussie van de dag: is de Chinese muur te zien vanop de maan? Antwoord volgende week in de urne. Prijs: one-way ticket naar een stuk Chinese muur naar keuze.

 

Een thriller werd het daar op het Rozeveld, een echte Amerikaanse droom, een slechte Russische aflevering van The bolt and the beautiful, een Thaïse massage met een bijna happy end. Maar onze kreet: Yes we can! galmde al in de eerste helft over het veld, door de talrijk opgekomen supporters.

We konden de tegenstander goede hoop geven, net als Obama die Mitt Romney even liet hopen op een overwinning, of Patrick Janssens versus Bart De Wever, door Xavier met een heerlijk gekopte lob Kurt te laten verslaan. Pech, geen slechte wil, uitstel van executie. We combineerden vlot, de flanken gingen open, kansen werden gecreëerd, en bij één van die kansen wordt Kenny neergetrokken in het strafschopgebied. Yilmaz maakt in zijn gekende stijl de verdiende 1-1. Arne ‘the ripper’ vergeet even later af te ronden na een knappe actie. Zijn snelheid, doorzicht en voetbalvermogen maken van hem een vrij complete speler. Nog dat zelfvertrouwen nu! Yilmaz ‘el Shabab’ schiet nog over,  kort daarna wordt Thomas ‘the snake’ in de diepte gestuurd,  die het  niet ontbreekt het aan branie, en scoort logischerwijs de 2-1. Prima jongen!

Door een mindere uittrap van onze doelman komt de bal in de voeten van de tegenstand terecht, die koelbloedig een 2-2 weet vast te leggen.

 

Even mooi voetbal bleef komen in de tweede helft, met kansen voor Nico ‘thinkmachine’, Arne, Thomas en Yilmaz. Maar geen  overwinning maar een billijk gelijkspel als resultaat. Het feestje, het biertekort, de opzwepende muziek, de dansende meiden, de sfeer, alles toonde aan dat voetbal op elke leeftijd nog steeds een echt feest kan zijn!

 

Ploeg: Kurt D., Kurt B., Xavier, Mario, Laurens, Thomas, Danny, Kenny, Bernard , Arne, Yilmaz.

Reserves: Emmanuël, Gil, Marc, Daniel, Nico

Referee Guido VP(alias Foeke)

 

Volgende week geen voetbal, wel kaarting in café het Rozeveld, zaterdagavond vanaf 18u.

 

NC 

14:26 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.