01-12-12

Smash - Houtland 40+ 1-2

 

Hero’s and Titans

 

Bijbelse, hemelse, onaardse en boosaardige taferelen, die vrijdagavond op het veld van Smash!

We werden uitgenodigd onze jaarlijkse match daar te spelen en wederom de goden te laten beslissen over gezondheid, verdriet en leed van de 22 titanen die het veld betraden. Uitgedost in de jaarlijkse strijdersuitrusting, sommigen met ornamenten en sieraden om succes en eer tentoon te spreiden.

Een eerste helft waar de God van de Donder, Thor, genadeloos toesloeg en de eerste bliksemschichten liet neerdalen over ons, en zo dood en verderf zaaide in de verdediging. 1-0, na een eerste helft waar kracht en geluk ontnomen werd door donkere laaghangende wolken waar Thor zich verschool.

Een tweede helft mocht beginnen, nadat offers gebracht werden tijdens een welkome pauze. Niet minder dan 2 schapen, 1 koe en 7 geiten werden geofferd voor het oog van Zeus (Rik), die weltevreden de God van de Rede en Voorspelling, Apollon, naar de aarde stuurde die vanaf de zijlijn de legioenen aanstuurde. In een weliswaar andere gedaante, met snor, winterjas van ‘voeders d’Aussy’, en vader van de mooie parel, toegewezen aan de God van de Liefde, Nico.

Apollon, of ook Michel genaamd, sprak met vurige stem en liet de epidemies los op de groene vlakte. De vijandige horden werden besmet met onzekerheid en twijfel, en Ares (Yilmaz), God van de Oorlog, splijtte de winterse, kille lucht in twee om de kudde heidenen uiteen te drijven en de 1-1 vast te leggen.

Ook Mozes, zonder baard (Laurens), die zeeën kon splitsen voor een ochtendwandeling, was naar beneden gekomen, en  verbrijzelde menig been om zo een bres te slagen in de linies van de vijand.

Toen ook Hephaistos (Geert), God van Vulkanen en Vuur,  zich ging moeien, verschroeide hemel en aarde, en kon Hades (Arne), God van de Onderwereld de eindstand vastleggen.

1-2 na heroïsche daden, vereende krachten, en onsterfelijke helden!

 

 Ploeg: Kurt D., Laurens, Kenny, Xavier, Hans(Gil),  Nico(Bernard), Thomas, Danny,  Daniel, Arne, Yilmaz.

 

Nu vrijdag geen voetbal, Pan, de God van het Weer en Herdersleven (Daniel) voorspelt teveel sneeuw.NC

Volgende week vrijdag 14/12/12 om 19u30 Kerstfeestje bij Filip om 19u30.RV

 

 

 

 

 

23:06 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.