27-04-13

Houtland 40+ - Federale Politie 0-3

The last battle

 

De laatste der vrijdagen was een feit. Althans voor dit seizoen. Dat we de kampioenenviering al een tijd achter de rug hadden deed niet af aan het spel dat we brachten.

Met een sterke opstelling startten we de match tegen de fleurige federale, onze vriend.

 

We speelden een lekker potje combi voetbal, waardoor een resem kansen zich opdrong. Xavier, in de vorm van zijn leven, krult een vrije trap binnen het kader, maar een puik keepende tegenstander ranselde de kogel uit doel. Even later nieuwe aanwinst Florian prima op doel, maar weer mis. Een hoekschop getrapt door Mario werd van dichtbij overgeschoten. Bernard forceerde enkele leuke acties langs de rechterflank, waardoor het spel openging, er nog meer ruimte kwam, en zo ook Florian voor de tweede keer kon aanleggen. Thomas speelde sterk in het middenveld, maar kon niet afdrukken. Ook Arne toonde zich, maar besloot naast. Na een half uur nog een kans voor Thomas, maar de keeper hield de netten schoon.

 

In de tweede helft kregen we het deksel op de neus. De 0-1 kwam er na een doorgebroken spits, die koel afwerkte. Het tweede en derde doelpunt waren knap uitgespeeld, bij het derde bleek de ervaring van gelegenheidsdoelman Nico tekort te komen om erger kwaad te voorkomen.

 

Een puike wedstrijd, leuk heen en weer, veel kansen, nu nog afmaken. Dat is voor volgend seizoen.

 

Ploeg: Nico, Laurens, Gil, Xavier, Marc, Thomas, Florian, Bernard, Mario, Arne, Danny. Reserve: Nathan

Arbiter Geert

 

Volgende week ploegvergadering op het Roosevelt bij Daniel, om 20u.

23:10 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste veteranen 40+,

Ik (Scoutaboe Kortemark) heb een tijdje terug telefoon gekregen van jullie om 2 vriendschappelijke wedstrijden tegen elkaar te spelen.

06/09 om 20u Scoutaboe (Amersveldestraat 160) -Veteranen 40+
21/02 (20u30) Veteranen 40+ (Rozeveld) - Scoutaboe

Ik denk wel dat we aan een ploeg kunnen geraken en ben ook aan het kijken om het plein te resereveren (maar sportdienst is momenteel in verlof)

Ik hoop dat ik via deze weg onze afspraak kan bevestigen, want ik ben uw telefoonnummer kwijtgespeeld

Met vriendelijke groeten,

Tim

Gepost door: Scoutaboe | 17-07-13

De commentaren zijn gesloten.