05-10-13

KWB Oedelem - Houtland 40+ 0-3

We were victorious!

Eindelijk!!! Een klinkende overwinning! Meer dan verdiend!

 

En wat een match! Toeval of niet, maar het Orakel voorspelde een groei naar beste vorm, en die kwam als honing en wijn in het Beloofde land.

 

We startten de match met in het middenveld Aziz en Nico, voorin Mario en Selman, en op de flanken Nathan en Bernard. Achterin starten Manu, Gil, Kurt en voorstopper Marc, das Kampfschwein.

 

En er werd gevochten, gebikkeld voor elke bal, met volle overtuiging, met goesting. Leuke combinaties, heerlijke kansen, en een dozijn treffers zou niet overdreven geweest zijn. Vooral het brede spel, de correcte passes, en het zoeken van de diepte lukten wonderwel.

Selman trekt ons op, heeft een heerlijke actie in de voeten, en een gepoederd schot! Een speler met grinta, met passie, Kosovaars bloed in de aderen.

De teleurstelling na de match was duidelijk te zien op zijn gezicht. Geen doelpunt, en als spits scoor je zo graag.

Assist Selman, goal Nathan.

Assist Nathan, goal Bernard.

Assist Nathan, goal Glen.

 

Na rust Thomas ipv Rambo in doel. Laurens kwam Emmanuël vervangen, en Glenn zocht in de spits naar eeuwige roem. Mario vertolkte nog een glansrol als voorstopper, prima match man!

 

NC

 

Ploeg: Rambo (keeper), Marc, Kurt, Manu, Gil, Nico, Aziz, Nathan, Bernard, Selman, Mario. Vervanging: Thomas (keeper), Glenn, Laurens

 

Volgende vrijdag 11/10/13 na Kroatië – België om 20u45 thuis tegen Omnium.

 

 

02:08 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.