12-01-14

Houtland 40+ - Omnium 0-1

 Lights

 

De nieuwjaarsreceptie, dat was de inzet van deze wedstrijd. En dus was de inzet weer groot, feesten met een overwinning of feesten met de staart tussen de benen.

 We begonnen flitsend, want na het eerste pintje van de avond hadden we al wat kansen samengevoetbald, en kon Mario vrij inkoppen, maar de doelman hield zijn netten schoon. Ook Laurens was in goeden doen, en zweefde als vanouds over de groene mat, alles verpletterend wat op zijn weg kwam. Even later moesten we de tegenpartij dan toch een schotje gunnen, dat strandde op de deklat, en in de rebound werd gered door Thomas. Ook Marc liet zich zien, niet enkel de verzamelde feestkilo’s van tijdens de feesten, maar ook op goed voetenwerk. Xavier, gelegenheidsspits, kopt de bal door en Marc mist op een haar na. En dan begint het lichtspel die we voor de nieuwjaarsreceptie voorzien hadden.

 Alles uit.

 En wat je met vooroorlogse lichten hebt, is dat die moeten opwarmen, en afkoelen. Dat laatste ging betrekkelijk traag, en nadat deze terug werkten, moesten ze terug opwarmen. Dus de rust was een welkome afwisseling in het spannende spel. Ondertussen zitten we in de tweede helft, en schudt Thomas een aantal prima reddingen uit zijn  mouw. We blijven lekker tikken, en kansjes volgen. Maar de tegenpartij weet dan toch te scoren, en het lichtspel begint opnieuw.

 Alles uit.

 De tegenpartij verliet het veld, onbegrijpelijk, met 0-1 voorsprong, en zodoende verliezen ze met 5-0 forfait cijfers.

 NC

 Ploeg: Thomas, Laurens, Gil, Hans, Marc, Kevin D., Mario, Xavier, Yilmaz, Bernard, Emmanuel. Wissels: Andy, Glen, Nathan

 Arbiter Geert D.

 

 

01:02 Gepost door Johan webbeheerder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.